Santexo
Specialist in beroepsmode & meer

Santexo bestaat in 2021 25 jaar, enkele medewerkers zijn vanaf het begin bij ons bedrijf betrokken waardoor we zonder overdrijven kunnen aangeven veel ervaring in huis te hebben.

Met een showroom in Leeuwarden, maar in dit digitale tijdperk veel belangrijker, een online bedrijfskleding management en bestelsysteem, kunnen wij u 24/7 van dienst zijn. Een tekenend voorbeeld hiervan is de opdracht van een internationaal bedrijf met meer dan 5.000 medewerkers in 31 landen. Door de verschillende tijdzones waar deze mensen wonen is het belangrijk dat men 24/7 kleding kan bestellen en dat maken wij voor hen mogelijk met dit online systeem.

Of zoekt u een eigen kledinglijn die op maat is gemaakt? Wij zijn dealer van het merk Vikings. Dit merk is gespecialiseerd in het produceren van custom made kleding in kleine oplages. Ook voor b.v. lange mensen die graag extra mouwlengte willen in hun sweater of jas, langere t-shirts of broeken is Vikings het merk.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in de missie van Santexo. Wij zoeken voortdurend naar de mogelijkheden voor verdere verduurzaming en zijn ervan overtuigd dat dit voor de nabije toekomst het belangrijkste speerpunt is binnen ons bedrijf. Inmiddels hebben wij al flinke stappen gezet hierin.

En aan u de keuze, middels een consignatie voorraad direct vanuit uw magazijn over kleding met logo te kunnen beschikken, same day delivery, next day of binnen een week . U bent de regisseur!

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

    © 2022 – hexpo.nl

    info@hexpo.nl

    Back to top of page