Zi-zz-ART
Werkplaats voor hedendaagse kunst

Zi-zz-ART staat met z’n kunstcursussen en workshops voor een nieuwe insteek om je een andere kijk te geven op deze fascinerende wereld:

Etsen, grafische technieken [w.o. polymeer etsen en toyobo druk], boekbinden, oude schildertechnieken zoals Tempera en Cera Colla, en ook incidenteel een weekend bronsgieten of aan de hand van een theoretisch (leer)model de Beeldgrammatica te behandelen, dan wel iedere 2de en 4de maandagmiddag van de maand het Open-Atelier te bezoeken en (vrij) te werken onder professionele begeleiding; en natuurlijk schilderen en tekenen voor zowel beginners als gevorderden , Zi-zz-ART maakt je graag wegwijs in de kunst.

Daarnaast biedt Zi-zz-ART de mogelijkheid met de eigen ruime sloep (“Butskop”) zwerftochten te organiseren. Genieten van natuur en kunst is daarbij het uitgangspunt: zelfgemaakte foto’s tijdens deze vaartochten worden vertaald in tekeningen, etsen en/of prints gebundeld in een boek (leporello) op het atelier; vooral ook bijzonder voor alternatieve bedrijfsuitjes of een feestelijke familie-bijeenkomst.

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

    © 2022 – hexpo.nl

    info@hexpo.nl

    Back to top of page